torsdag 21. mars 2013

14 dager igjen.... i mellomtiden skal vi feire påske og ha litt ferie.. Vi skal legge siste hånd på verket på langfredag og da skal alt være klart til et nytt, fohåpentligvis hyggelig scrappetreff i Moss.

For dere som ikke var hos oss i fjor kan det være greit med litt info som jeg får meldinger om- og sikkert er interessant for flere:-)

Pr i dag ser det ut som vi er ca 40 som skal overnatte. Det er da innlosjering i gymsal nede - Vidar og Veronica hos oss vil guide dere på rett sted - det gjelder også dere som har kommet med ønsker for å sove andre steder enn i salen. Dere som skal ha andre rom (så nær som et rom) bør vite at rommene skal brukes til kurs fredag kveld og på lørdag. Alt dette gir disse to mer informasjon om når dere kommer.

Det er anledning til å kjøre helt opp til inngangen på skolen, men her ser vi for oss at det kan bli en del kø, så har dere det litt i minnet når dere kommer. Det er ikke langt å gå fra parkeringsplassen - spør oss heller om hjelp hvis det skulle være nødvendig. Det kommer to rullestolbrukere og disse bør komme nærmest døra:-)

Når det gjelder bordplassering, så legger ikke vi oss opp i dette. Vi kommer heller ikke til å bruke noe tid på det. Vi praktiserer som vi gjorde i fjor - dere setter dere der dere ønsker, sammen med de dere vil. Førstemann holder av plass til de andre.

Under praktisk informasjon vil det nå ligge en god veibeskrivelse til Verket skole. Der vil dere også finne adressen som dere kan plotte inn på GPS

Jeg ønsker dere en riktig god påske - god tur til dere som reiser bort, lykke til til dere som skal jobbe(som meg) og kos dere dere som kan drive med hobby;.)

Merethe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar